StorStockholms Farmartjänst AB

Trädgårdstjänster Stockholm


Välkommen till Stofar AB - din pålitliga partner för trädgårdstjänster i Stockholm!

Vi är ett passionerat team av trädgårdsentusiaster och erbjuder professionella trädgårdstjänster för att förvandla din drömträdgård till verklighet.

Vår trädgårdsdesignservice hjälper dig att skapa en plan som tar hänsyn till allt från landskapsarkitektur och växtval till bevattningslösningar och belysning. Vi strävar alltid efter att skapa harmoniska och estetiskt tilltalande utomhusmiljöer som passar perfekt för dina behov och önskemål.


För oss handlar trädgårdsskötsel om mer än bara rutinmässigt arbete. Vi tar hand om din trädgård med kärlek och omsorg, och vi ser till att den frodas och blomstrar i varje säsong.


På Stofar AB är vårt främsta mål att överträffa dina förväntningar och ge dig en trädgård som du älskar att vistas i. Vi är stolta över att arbeta lokalt i Stockholm och ser fram emot att skapa en fantastisk utomhusoas för dig!

Kontakta oss idag för att diskutera dina trädgårdsdrömmar och låt oss tillsammans skapa en trädgård som överträffar dina förväntningar. Stofar AB - för en trädgård i världsklass i hjärtat av Stockholm!

Några av våra vanliga uppgifter:

 1. Hjälp med trädgårdsdesign och anläggning.
 2. Skötsel och underhåll av trädgården.
 3. Lägga sten och plattor för ex gångar och uteplatser.
 4. Klippa och beskära växter och buskar.
 5. Fylla ut tomter och förbättra jorden.
 6. Bygga en fin mur eller ordna med stilrent staket
 7. Plantera blommor och växter.
 8. Ljusa upp tomten med anpassad belysning
 9. Städa upp trädgården efter årstiderna.

Anläggning Stockholm


Bred kompetens inom samtliga finplaneringsmoment, lekplatser, VA grunddränering och vana att arbeta med ROT projekt med kvarboende hyresgäster eller inom offentlig miljö.Maskintjänster


Vår maskintjänst erbjuder ett brett utbud av professionella lösningar för dina mark- och anläggningsbehov.

Med vår moderna maskinpark tar vi hand om allt från effektiv dikesklippning, dränering och dikning till smidig sandupptagning.


Våra erfarna förare och tekniker hanterar grävmaskiner, lastbilar och hjullastare med skicklighet och precision. Oavsett om det är små eller stora projekt kan du lita på oss för pålitliga och kostnadseffektiva tjänster. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och hög kundnöjdhet. Med våra maskintjänster tar vi hand om detaljerna, så du kan fokusera på att förverkliga dina visioner.

Litet del av vår park


 1. Hjullastare både stora och små
 2. Grävmaskiner från 1-20ton
 3. Lastbilar med både släp och kran
 4. Sandupptagning
 5. Dikesklippningsaggregat
 6. Vinterhållningsutrustning
 7. Vägsladd